Viziteaza pagina noastra de Facebook!

Gletul termoizolant AVITOP® si difuzia

Difuzia este definita ca fiind deplasarea vaporilor printr-o substanta solida. Unele materiale au rezistenta la difuzie mica, permit aceasta trecere fara nici o rezistenta, deci au o permeabilitate mare. Elementul determinant al procesului de difuzie al vaporilor il reprezinta structura materialului (ex. pori deschisi, cristalin sau amorf, continutul de aer).

Termoizolatia AVITOP®, cu un continut ridicat de microcristale de sticla, determina formarea spatiilor microscopice de aer la suprata pe care s-a aplicat, ceea ce permite deplasarea vaporilor de apa, avand o permeabilitate mare.

Din acest motiv termoizolatia AVITOP® poate fi utilizata in spatiile cu grad mare de umiditate si ventilatie scazuta. Termizolatia AVITOP®, avand o permeabilitate ridicata, este indicat a se utiliza in spatiile unde se afla mai multe persoane pe o perioada mai mare de timp (gradinite, scoli, spitale), realizand o umiditate a aerului de 50%, benefica corpului uman, si un consum redus de energie pentru asigurarea confortului in toate sezoanele anului.

Termoizolatia AVITOP®, fiind un antidot perfect pentru umiditate, condens, mucegai, este indicat a se folosi in spatii de depozitare (depozite alimente, depozite medicamente, depozite de munitie si artificii), arhive, biblioteci si muzee.